Voorproefje op update The Town

Eindelijk… al weken geleden werd door SuperCell aangekondigd dat de volgende update van HayDay de grootste in de geschiedenis zou worden. Sinds die tijd waren wij al benieuwd wat die update dan zou inhouden. Nadat er gisteren een sneak preview verscheen op Facebook, kwam er dan vandaag eindelijk een officiële aankondiging van de update. Deze gaat heten: The Town.In het Nederlands zal dit dus wel de stad worden, en dit houdt een compleet nieuw gebied in waar we onze eigen stad kunnen bouwen. Op het forum van SuperCell is nog wat meer te lezen. Zodra je stad is gebouwd, komt er een treintje die je bezoekers naar de stad brengt. In de stad zijn diverse diensten waar je de bezoekers naartoe kunt brengen. De komende tijd zullen er previews verschijnen van nieuwe gebouwen en bezoekers die naar de stad gaan.

In elk geval zul je als eerste een treinstation gaan bouwen en dit kun je ook weer uitbreiden om meer bezoekers te kunnen vervoeren. De trein gaat de Eggspress trein heten. De nieuwe gebouwen worden dienstverlenend en dus niet productief.

Nog een nieuwe functionaliteit van The Town zijn de reputatiepunten die je verdient in de Town. Dit is dus weer iets anders dan de ervaringspunten. Met reputatiepunten kun je gebouwen in de Town upgraden, nieuwe gebouwen plaatsen en andere functies vrijspelen.

Wil je meer lezen over de Hay Day update voor The Town, ga dan zeker even naar het forum van SuperCell.

We zijn benieuwd wat jij vindt van de plannen voor The Town. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in the Town? Ongetwijfeld zul je veel aan je vrienden hebben, dus als jij ook graag meer vrienden wilt, laat dan je GameCenter account achter op de Facebook pagina van Mijn HayDay.

One Response

  1. Forexdyeple 31 januari 2021 Reply

Voeg je reactie toe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *