The Town update status

Ik ben benieuwd hoe jullie the Town vinden en of je alle mogelijkheden van de nieuwe HayDay update al hebt ontdekt. Ik had afgelopen weekend helaas niet zo heel veel tijd om erg actief te zijn met mijn boerderij dus ik denk dat ik nog wel wat dingen mis, maar hier toch even een korte update van mijn ervaringen.

Zodra je op het stationnetje klikt naast je buurthuis ga je naar de nieuwe wereld, the Town. Allereerst moet je het station opknappen en kun je de kruidenierswinkel plaatsen. Die is goedkoop (500 munten) en snel klaar (14 seconden), dus gelukkig niet weer dagen wachten. Zodra je trein arriveert, stappen er bezoekers uit. Tik een bezoeker aan en je ziet naar welk gebouw deze bezoeker wil. Tik het gebouw aan en de bezoeker gaat erheen. In het gebouw kun je weer op de bezoeker tikken om te zien welke bestelling hij/zij wil plaatsen. Als je deze spullen direct kunt leveren, sleep je ze naar de bezoeker en als de bestelling compleet is, gaat de wachttijd in. Bij de kruidenierswinkel is deze wachttijd 1 uur. Heb je de gewenste producten niet op voorraad, dan moet je deze natuurlijk snel gaan produceren op je boerderij of kopen bij vrienden of in de marktkraam. Elke voltooide bestelling levert je weer muntjes op, maar ook ervaringspunten. Je ervaringsniveau en de voortgang naar een volgend niveau zie je in het rode hartje staan.

Er zijn verschillende karakters en figuren die je stad bezoeken, die zoals je kunt verwachten van SuperCell er leuk uitzien. Handig is ook het stadhuis, daar zie je alle bezoekers die op dat moment in je stad rondlopen en wat hun status is. Vanuit het stadhuis kun je de bezoekers ook direct naar een winkel sturen

Alle gebouwen in de stad kun je upgraden zodat ze meer capaciteit krijgen. Hiervoor heb je nieuwe bouwmaterialen nodig zoals een stenen blok, een emmer verf of een hamer. Je krijgt deze materialen als cadeautje van tevreden bezoekers of je koopt ze bij marktkraampjes. Ook kun je de bouwmaterialen kopen met diamanten.

Ik vind the Town tot nu toe wel een leuke update, maar het is nog best een klus om alles uit te zoeken en voldoende materiaal te krijgen zodat je de stad echt mooi kunt uitbreiden. Ik ben ook heel benieuwd wat jullie van deze update van Hay Day vinden.

 

2 Comments

  1. Pals 4 december 2016 Reply
  2. Annie 20 september 2019 Reply

Voeg je reactie toe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *