Nog 2 nieuwe HayDay functies

Na de laatste HayDay update heb ik nog 2 nieuwe functies ontdekt die het wel waard zijn om genoemd te worden.

  • Als je in de krant bladert en je gaat naar een kraam, onthoudt HayDay nu op welke pagina je bent gebleven en ga je automatisch direct naar die pagina zodra je de krant weer opent. Een functie waar ik persoonlijk heel blij van word, want het scheelt heel wat bladeren.
  • De schuur en silo geven nu ook aan welke producten je niet meer op voorraad hebt. Gewoon naar beneden scrollen en je ziet alles met voorraad 0. Handig als je wilt weten welke dingen je moet gaan produceren. Ik twijfel bijvoorbeeld nog wel eens welke jam ik moet gaan maken. Door even hier te kijken van welke ik nog geen jam meer op voorraad heb, weet ik direct welke ik moet maken!!!

Ik vind bovenstaande tips best handig en hoop dat jij er ook wat aan hebt!

 

3 Comments

  1. Fata Morgana 7 juni 2015 Reply
  2. Rinki Rink 17 juni 2015 Reply
    • Hilly's Farm 24 augustus 2017 Reply

Voeg je reactie toe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *