Tom, je beste vriend op Hay Day

Je beste vriend en hulpje op Hay Day is zonder twijfel Tom. Als je op level 14 komt, verschijnt daar zomaar de boerenknecht Tom. 3 dagen kun je vervolgens gebruik maken van zijn diensten. Tom helpt je te zoeken naar specifieke producten. Geef hem een zoekopdracht en hij rent er vandoor om snel terug te keren met 3 opties. Meestal zoekt hij echte koopjes voor je op, dus ik raad je aan altijd het hoogste aantal te kiezen. Heb je zelf minder nodig, dan kun je het altijd nog verkopen met winst in je kraam.

Toen ik op level 14 kwam, heb ik Tom voornamelijk laten zoeken naar zagen, dynamiet en TNT. Op die manier kon ik heel snel veel ruimte maken op mijn boerderij. Nu huur ik Tom nog regelmatig in en dan voornamelijk om te helpen met bootbestellingen. Tom kan echt een groot verschil maken.

Wil je Tom later ook nog inhuren, dan kun je hem met diamanten betalen. Voor 15 diamanten speurt Tom een hele dag naar koopjes.Ā  Er is 1 nadeel aan Tom, elke keer als hij iets voor je heeft gezocht, wil hij weer 2 uur rust…

O ja, nog een tip! Tom heeft soms een ballon in zijn hand wat betekent dat je hem met korting kunt inhuren. Laat hij de ballon los en tik jij op die ballon, dan levert dit een cadeautje op: 100 muntjes of 1 diamant. Handig!

6 Comments

  1. Martijn Prins 15 juni 2015 Reply
    • MijnHayDay 16 juni 2015 Reply
  2. lobke's place 14 november 2015 Reply
  3. lobke's place 14 november 2015 Reply
  4. melbonitahayday 22 november 2015 Reply
  5. Rayan 12 november 2016 Reply

Voeg je reactie toe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *