Update van Mijn HayDay status

Ondanks het feit dat ik nog vrijwel dagelijks actief ben met mijn HayDay boerderij is het al lang geleden dat ik een update heb geplaatst. Daarom nu eerst eens wat nieuws van mijn eigen boerderij.

HayDay level

Inmiddels ben ik op level 61 en hard op weg naar level 62. In de stad ben ik op level 15. Ondanks dat ik best vaak bezoekers help, vind ik het hier erg langzaam gaan en duurt ’t nog wel even tot ik op level 16 ben. Hebben jullie misschien tips om sneller naar een nieuw level te kunnen gaan? Ik probeer de gebouwen in de stad zo vaak mogelijk te upgraden, maar nog altijd gaat het niet echt vlot.

HayDay derby

Een hele nieuwe functie op HayDay is de derby en ik ben daar behoorlijk actief mee. De HayDay derby voer je samen met de vrienden uit je buurt uit en je verzamelt punten door opdrachten uit te voeren. De opdrachten vind ik soms wel heftig, zoals 280 tomatenvelden oogsten of 6 boten voltooien. Ik kies zelf meestal opdrachten in de stad of met de bestelwagen.  Ook spaar ik soms bewust even mijn dynamiet op en dan kies ik deze opdracht uit voor een derby of ga ik in 1x veel vis vangen. Samen met mijn buurt haal ik altijd wel 1 hoefijzer, maar een paar keer is het ook al gelukt om 2 hoefijzers te halen. In dat geval kun je dus 2 beloningen kiezen en dat is toch wel interessant!

IMG_1619

HayDay Broodjesbar

Het nieuwste productiegebouw kon ik onlangs toevoegen aan mijn boerderij, namelijk de broodjesbar. Ik maak daarmee nu de vegetarische bagel. Hiervoor heb je nodig: 2 broden, 2 tomaten, 3 kroppen sla en 1 fles olijfolie. Deze bagel kan verkocht worden voor maximaal 532 munten en ik zie ze zelf niet vaak langskomen in de krant.

Tot zover weer een update van mijn Hay Day farm. Ik ben ook heel benieuwd naar jullie vorderingen. Laat je het weten op Facebook of in de reacties?

One Response

  1. jody Wesseler 25 februari 2019 Reply

Voeg je reactie toe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *