Nieuw evenement: Bezoekersbonus

Vanochtend toen ik Mijn HayDay boerderij opende, kwam er weer een melding van een nieuw evenement: bezoekersbonus. Wil je snel veel geld verdienen, dan is dit evenement echt een goeie tip!

Zoals je vast wel weet, wordt je boerderij de hele dag door bezocht door buren. Meestal stuur ik ze met lege handen naar huis, want het bod vind ik vaak te laag en verkopen in de marktkraam levert dan meer op. Maar tijdens dit evenement geef ik de bezoekers zoveel mogelijk mee, want ze betalen het dubbele bedrag. En dan worden de prijzen ineens heel interessant en de moeite waard. Voor een kersenijsje kreeg ik bijvoorbeeld nu 506 munten terwijl dat in de marktkraam maximaal 352 munten oplevert.

Let wel op, want je bent snel door alle voorraad heen met al die bezoekers die de hele dag langs komen, maar het is een handige manier om snel veel geld te verdienen! Succes!

O ja, dit evenement duurt nog tot dinsdag, dus je hebt volop tijd om goed je kas te spekken!

Voeg je reactie toe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *