Update van Mijn Hay Day

Zoals jullie ook al wel hebben gemerkt is er onlangs een leuke zomerse update geweest van Hay Day en hebben alle dieren op de boerderij leuke zomerse outfits. Mijn favoriet zijn de kippen met hun duikbrilletjes. Bij deze update kwam tevens een nieuw gewas namelijk katoen en een nieuw productie-apparaat, de naaimachine. We kunnen vanaf nu dus ook leuke shirts, paarse jurkjes en broeken (of chaps) maken.

Ik probeer ook mijn Town aardig bij te houden. Hierin ben ik inmiddels op reputatielevel 9 en moet ik nog 800 punten tot level 10. Ik vind het overigens wel lastig om zowel mijn boot, town als boerderij bij te houden en dus merk ik dat de boot daaronder het meeste lijdt. Deze vertrekt bijna elke keer zonder voorraden.

Tot zover deze update van Mijn Hay Day. Wil je vrienden worden, stuur me dan via Game Center een verzoek op stephvn76. En natuurlijk ben ik benieuwd naar jullie Hay Day ervaringen, want het aantal Facebook vrienden begint ook leuk toe te nemen. Ik vind het leuk om ook jullie ervaring met Hay Day te lezen!

2 Comments

  1. hayday.be 14 april 2015 Reply
  2. Chantale Vernimmen 21 november 2018 Reply

Voeg je reactie toe!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *